Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν υπάρχει αστυνόμευση στους μετανάστες που ζουν στο ξενοδοχείο ΔΗΜΗΤΡΑ και η παραβατικότητα είναι στα κόκκινα!


Είναι πολλά τα παράπονα των κατοίκων του λεκανοπεδίου των Μουριών από την παραβατική συμπεριφορά που εκδηλώνουν οι μετανάστες και κυρίως τα νεαρά άτομα στη διάρκεια της νύχτας.
Δεν υπάρχει πουθενά αστυνομία - ενώ η πόλη του Κιλκίς είναι γεμάτη από μπάτσους που πίνουν μέρα νύχτα καφέδες και σταματάνε μέχρι και τις μύγες για έλεγχο - για να ελέγχει αλλά ούτε και να σταματά τις παραβατικές συμπεριφορές των 'φτιαγμένων' νεαρών που κάνουν πλιάτσικο στις καλλιέργειες και τα αγροτικά προιόντα των κατοίκων.
Μήπως ο σχεδιασμός της ασφάλειας του Κιλκίς και του αστυνομικού διευθυντή θα πρέπει να έχει επίκεντρο την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του λεκανοπεδίου των Μουριών;
Μήπως το Κιλκίς δεν έχει ανάγκη από τις εκατοντάδες αστυνομικών και των περιπολιών και θα πρέπει οι μισοί τουλάχιστον να βγουν στις Μουριές και στη Νέα Καβάλα και το Πολύκαστρο, πριν γίνει κανένα μεγάλο περιστατικό;
Δεν το πιάνεται αλλιώς το θέμα κύριοι της αστυνομίας;

Υ.Γ.
Αυτοί όμως που είναι παντελώς άχρηστοι, είναι οι υπάλληλοι του Δ.Ο.Μ. που αντί να κάνουν τη δουλειά τους, κάνουν ….τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου