Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

«Η φαντασία, εξουσία του δήμου»

Αποτέλεσμα εικόνας για αγαθοπουλος

(Βίντεο) Με τη παρουσία πλήθους δημοτών του Κιλκίς, που υπερπλήρωσαν την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου η εκδήλωση ανακοίνωσης της καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, της παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Αγαθόπουλο.
«Δεν πρόκειται να κρυφτώ ποτέ στα δύσκολα. Είμαι εδώ, είμαι ένας από `σας και δηλώνω παρών. Τα 35 χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά, μου δίνουν το δικαίωμα να πω με σιγουριά ότι μπορώ», τόνισε ο κ. Αγαθόπουλος, κάνοντας
λόγο για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης του συνδυασμού του με ευρεία συμμαχία πολιτών και συλλογικοτήτων.
Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του «Συμμετέχω» τόνισε την αναγκαιότητα για
  • ενεργό συμμετοχή των πολιτών με διεκδίκηση και συνεχή αγώνα
  • συμμετοχικούς προϋπολογισμούς
  • σταδιακή ανατροπή του «Καλλικράτη» και χωροταξική αλλαγή του υφιστάμενου δήμου με αναπτυξιακά κριτήρια.
Ο κ. Αγαθόπουλος υπογράμμισε ότι ο Δήμος Κιλκίς θα έχει ένα προοδευτικό αλλά όχι κομματικό πλαίσιο, καθότι «η διαφορετικότητα στις πολιτικές τοποθετήσεις δεν είναι εμπόδιο αλλά χρήσιμη πηγή διαφορετικών αντιλήψεων, των οποίων η σύνθεση θα φέρει τη φαντασία στην εξουσία του δήμου».
Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς γνωστοποίησε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου