Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο κύβος ερρίφθη από Απόστολο Τζιτζικώστα: Γκουντενούδης στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας!

Έρχεται το καθαρόαιμο...γατάκια!
Ο σχεδιασμός του Απόστολου Τζιτζικώστα για το νομό Κιλκίς προβλέπει ...άλλα κόλπα: αν δεν του κάτσει ο Κώστας Κιλτίδης, που αυτή τη στιγμή είναι ο στρατηγικός του σύμβουλος σε
θέματα αγροτικής πολιτικής, ο λαγός που θα βγάλει απ το καπέλο του, ακούει στο όνομα του δημάρχου ΠΑΙΟΝΙΑΣ και πρώην αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς - του Τζιτζικώστα- Χρήστου Γκουντενούδη!
Ήδη ο δήμαρχος Παιονίας έχει ξεκινήσει τις επαφές και τις εμφανίσεις του στο δήμο Κιλκίς, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς εδώ στον Κιλκισιώτη, στο μόνο ανεξάρτητο και αυτόνομο ειδησεογραφικό μπλογκ!
Αφού λοιπόν δεν έκανε απολύτως τίποτα σαν αντιπεριφερειάρχης, συνέχισε μετά ως ''πατέρας'' της Ειδομένης αντί για δήμαρχος ΠΑΙΟΝΙΑΣ και τώρα ο Περιφερειάρχης τον θέλει και ...υποψήφιο!

Ο Γεωργαντάς άρχισε να ....ανησυχεί!
Ο Θόδωρας είναι πολύ μεγάλος για τέτοια σπορ και το άλλο το ...γατάκι ο δασκαλάκος, παίζει μόνος του και βγαίνει ...δεύτερος!
Χα χα χα, μιλάμε για γέλιο τρελό στη ΝΔ!
Εμείς εδώ να ξέρετε, παρακολουθούμε απο κοντά τον κυρ δήμαρχο και αν αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα - για εμάς μακάρι γιατί θα έχετε να διαβάζετε πολλά...- θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος Πολυκαστρινός!
Ο Βαγγέλης στο Πολύκαστρο θα γίνει...εκλογικό κέντρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου