Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Σπρώχνει τον Κιλτίδη ο Τζιτζικώστας στο Κιλκίς και ο ...Μηνάς αφρίζει!

Τελικά αυτοί οι δεξιοί ζουν σε ένα εντελώς παράλληλο σύμπαν: όπως είναι γνωστό, ο γραμματέας της ΝΔ στο Κιλκίς, ηλεκτρονικός πλέον εκδότης, ακούει Κιλτίδης και παίρνει τα βουνά, ενώ
ταυτόχρονα είναι και οπαδός τους Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Έλα όμως που ο Περιφερειάρχης στηρίζει τελευταία το νέο πολιτικό αστέρι της ΝΔ που ακούει στο όνομα ...Κώστας Κιλτίδης! (Μη γελάτε έχει κι άλλο)
Ο Μηνάς λοιπόν με το που βλέπει και ακούει την παρουσία του Κιλτίδη στο Κιλκίς...ανάβει!
Το ίδιο κάνουν και άλλοι φίλοι του Τζιτζικώστα στο Κιλκίς, όπως ο Κώστας Γιαννόπουλος - που καλοβλέπει ή μια υποψηφιότητα ή τη θέση του αντιπεριφερειάρχη-  η Νατάσα Σωτηριάδου και φυσικά ο πολιτευτής της ΝΔ  Σούλης Καζαντζίδης, ο οποίος και είχε υπογράψει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για αρχηγό της Ν.Δ. και τώρα βλέπει τον Απόστολο να σπρώχνει Κιλτίδη και ...στριφογυρίζει!
Πολλά θα κριθούν όμως απ το χρόνο των εκλογών και απο το αν θα γίνουν με σταυρό ή λίστα.
Με σταυρό ο Κιλτίδης θα φέρει ψήφους στη Νέα Δημοκρατία απ τη Χρυσή Αυγή, κάτι όμως που δεν ισχύει στη λίστα!
Έτσι θα έχει ενδιαφέρον το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό μας όπως και να γίνουν οι εκλογές! Μαθαίνουμε ότι θα έχει δεξιό χαρακτήρα που θα ακουμπά μέχρι και τον ...Γιάννη Τσογγίδη!
Το μόνο σίγουρο τελικά σε αυτό το κόμμα, είναι ο ...ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ που πάλι θα κάνει βόλτα και θα κάνει τον Μπαλάσκα να ξεκινήσει ...δίαιτα απο τα νεύρα του!
Εκτός κι αν ο Μητσοτάκης θελήσει να κάνει πραγματικά κίνηση ΜΑΤ στο ψηφοδέλτιο και βάλει υποψήφιο τον Δημήτρη Σισμανίδη!
Που μόνο αυτός μπορεί να μαζέψει ψήφους και από άκρα δεξιά και από κεντροαριστερά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου